EMAIL VADÁSZ

Rengeteg vicces levél kering a világhálón. Nem ritkán tragikomikus. Ezeket teszem közzé változtatás nélkül, mindenki szórakoztatására.

Friss topikok

Linkblog

Email levél gyűjtemény

2009.11.06. 21:49 HTML

h1n1-nél VESZÉLYESEBB VÍRUS kezd terjedni világszerte

Címkék: vírus vakcina hitelvesztés h1n1 oltassunk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredeti kép:http://www.nol.hu/kep/126191 (MTI fotó)

Ekkora pofáraesést!

 

Teleírhatnám az oldalt azzal, hogy mi a véleményem a dologról, de annyit nem érdemel, hogy minősítsem....Már nagyon nem érdekel.

Van egy vírus, ami kezd rohamosan terjedni a világban. Nem kell megijedni. Nagyon szelektíven fejti ki a hatását. Csak a politikusokat dönti le a lábukról.

Úgy hívják, hogy:  

Hitelvesztés 

 

Nagyon úgy tűnik erre nincs vakcína kifejlesztve.

Oltassunk, vagy ne oltassunk?

 

A képet látva nem igazán vagyok meggyőzve. Mégis azt mondom, hogy oltassunk! Nem ezekért az agymosodát működtetőkért, hanem önmagunkért.

Egy zárt fórum tagja vagyok, ahol egymás között megvitattuk a kérdést. Nagyobb súllyal eset latba a döntésben az, hogy mit mondtak az ismerős, vagy barát hozzáértők. A képen lévők csak rombolni tudnak, mert annyira nem tisztelnek bennünket, hogy még csak nem is leplezik.

Nagyon alattomos vírusról van szó. Én a családom miatt döntöttem az oltás mellett, mert nem venném a lelkemre, ha az unokáimmal valami baj történne, és én hoztam helyettük a döntést.

Sajnos nincs jobb érvem a lelkiismeretnél és felelősségnél. Meggyőződésem ellenére teszem, mert a képen látható Úr sokat tett azért, hogy ne tudjak objektíven dönteni, csak a lelkiismeretemre hallgatva egy komoly lelkiismereti válság közepette.

A legkisebbik unokám mindössze 9 hónapos és szívműtétre vár. Milyen jó lenne úgy hozni meg a döntést, hogy bízhatnánk azokban, akiknek a kezükben a felelősség. Ehelyett otrombán ránk tolják a döntés felelősségét, mert mindent megtesznek azért, hogy ne bízhassunk bennük.

Itt már rég nem a h1n1 vírusról van szó. Jóval többről. Itt állunk megcsalva, magunkra hagyva....

 

A szerkesztő további oldalai:

RULETT ÖSSZESÍTŐ (minden egy helyen)

RULETT AKADÉMIA

RULETT EGYETEM

RULETT MATEMATIKA

RULETT BÖLCSŐDE

RULETT VALÓSÁGSHOW

ROBIN HOOD stratégia

Feliratkozás hírlevélre: KATTINTS IDE!

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://email-vicces-humoros.blog.hu/api/trackback/id/tr801505762

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A H1N1-nél is fertőzőbb vírus 2009.11.09. 19:05:18

Máris ezrek vesznek részt az LMP „Vegyél részt a demokráciában!” kampányában. Előkampányának első két hetében 10.000 ígéretet és több mint 1000 internetes regisztrációt gyűjtött az LMP. A regisztrációkat mától nem csak online eszközökkel, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása